Julia

Osteopaatti (AMK)

Valmistuin osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta 4-vuotisista opinnoista. 

Osteopaattina pidän tärkeänä asiakkaan kohtaamista ja hyvää vuorovaikutusta. Pyrin luomaan vastaanotollani tilan, jossa asiakas voi kokea tulleensa kuulluksi.

Työskentelytapani on lempeä, kehoa kuunteleva. Tarvittaessa ohjaan harjoitteita ja keskustellen löydämme juuri sinun elämässäsi merkittäviä asioita hyvinvoinnin edistämiseksi. 


Minulla on omakohtaista kokemusta kroonisesta kivusta ja ymmärrän millaista voi olla, kun keho ei tunnukaan tutulta ja turvalliselta.

Kroonisen kivun kanssa eläminen on opettanut miten yksilöllinen kokemus kivun tuntemus on. Omakohtainen kokemus on myös auttanut ymmärtämään miten monella tekijällä on vaikutusta kivun kokemiseen: elämäntilanne, kokonaiskuormitus, ravitsemustila, sosiaaliset suhteet, mielekkäät vapaa-ajan vietteet, kuulluksi ja nähdyksi tuleminen sekä itsensä tunteminen. Kivun kanssa ei tarvitse jäädä yksin, eikä sen kanssa tarvitse selviytyä.

​Olen elämäni varrella hurahtanut juoksemiseen, CrossFitiin, joogaan ja juurileivontaan. Löytää minut ajoittain myös boulderoimastakin tai avannosta. Vietän vapaa-aikani energisen irlanninsetterin kanssa ja tavoittelen tasapainoa innostuvan touhuamisen ja joutilaana olemisen välille.

 Joogaan pitääkseni yllä toimintakykyä ja se näkyy vahvasti myös opettamillani tunneilla. Joogaopettajuus on ollut luontevaa osteopatian rinnalla, täydentäen toinen toistaan. Jooga on elämässäni läsnä päivittäin ja koen, että sillä on suuri merkitys jokaisella elämäni osa-alueella.