Julia

Osteopaatti (AMK)

Valmistuin osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta 4-vuotisista opinnoista. 

Osteopaattina pidän tärkeänä aitoa kohtaamista ja hyvää vuorovaikutusta. Elämme suhteessa muihin, ja kohdatuksi tulemisen tarve on ihmiselle luontainen. Osteopaatin vastaanotolla pysähdytään ja annetaan asiakkaan tarpeille tarvittava tila ja sen edellyttämä kunnioitus. Näin ihmisläheisessä työskentelyssä empatiakyvyllä on suuri merkitys.

Työskentelytapani on lempeä, kehoa kuunteleva. Tarvittaessa ohjaan harjoitteita ja keskustellen löydämme juuri sinun elämässäsi merkittäviä asioita terveyden edistämiseksi. 


Minulla on omakohtaista kokemusta kroonisesta kivusta ja ymmärrän millaista voi olla, kun keho ei välttämättä tunnukaan ihan omalta.

Kroonisen kivun kanssa eläminen on opettanut miten yksilöllinen kokemus kivun tuntemus on. Samanlaista kipua ei löydy toiselta. Lisäksi olen alkanut ymmärtää, miten monella tekijällä on vaikutusta kivun kokemiseen. Näitä ovat esimerkiksi elämäntilanne, kuormittuneisuus, ravitsemustila, sosiaaliset suhteet, kuulluksi ja nähdyksi tuleminen sekä itsensä tunteminen. Kivun kanssa ei tarvitse jäädä yksin, eikä sen kanssa tarvitse selviytyä.

​Olen elämäni varrella hurahtanut juoksemiseen, Crossfittiin, joogaan, käsillä tekemiseen ja oman näköisen elämän elämiseen. Tällä hetkellä vietän vapaa-aikani energisen setterin kanssa ja tavoittelen tasapainoa innostuvan touhuamisen ja joutilaana olemisen välille. 

 Joogaopettajuus on ollut luontevaa osteopatian rinnalla, täydentäen toinen toistaan. Jooga on elämässäni läsnä päivittäin ja koen, että sillä on suuri merkitys jokaisella elämäni osa-alueella.